Boston Cancun FC

Leagues Played
Mexico - Liga TDP 3

Results

Mexico - Liga TDP 04/27 17:00 - Cimarrones de Sonora FC III v Boston Cancun FC L 4-0
Mexico - Liga TDP 01/28 02:28 - Zitacuaro CF II v Boston Cancun FC W 0-4
Mexico - Liga TDP 11/03 21:00 - Corsarios de Campeche v Boston Cancun FC W 0-2

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 3 0 3
Wins 2 0 2
Draws 0 0 0
Losses 1 0 1
Goals for 6 0 6
Goals against 4 0 4
Clean sheets 2 0 2
Failed to score 1 0 1
Boston Cancun FC er en toppmoderne fotballklubb i Boston, Massachusetts, med en unik målsetting om å forene Boston og Mexico gjennom lidenskapen for fotball.

Klubben er kjent for sin livlige atmosfære, med en mangfoldig gruppe tilhengere som stolt viser både amerikanske og meksikanske flagg. På banen spiller Boston Cancun FC en spennende og teknisk fotball, inspirert av tradisjonene til både amerikansk og meksikansk fotball.

Med et sterkt fokus på lokalsamfunnet, samarbeider Boston Cancun FC med en rekke veldedige organisasjoner og sportsprogrammer for ungdom, og arbeider for å gjøre en positiv innvirkning utenfor banen.

På matchdager forvandles klubbens hjemmebane, James P. McKeon Stadium, til en fest av farger, sang og heiarop. Boston Cancun FC-tilhengere skaper en elektrisk atmosfære som driver laget til nye høyder.

Enten du er en lidenskapelig fotballfan eller bare leter etter en morsom og minneverdig opplevelse, er Boston Cancun FC-kamper et must for sportsentusiaster i Boston og utover.