Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 7 3 4
Wins 5 2 3
Draws 0 0 0
Losses 2 1 1
Goals for 20 4 16
Goals against 16 10 6
Clean sheets 1 1 0
Failed to score 2 1 1
Kemp Women er det indiske kvindefodboldlandshold. Holdet er styret af All India Football Federation, der er medlem af Asian Football Confederation (AFC). Kemp Women repræsenterer Indien i internationale fodboldkonkurrencer, såsom FIFA Women's World Cup og AFC Women's Asian Cup.

Holdet er opkaldt efter den tidligere indiske fodboldspiller, Vivek Kemp. Kemp var en fremragende midtbane, der repræsenterede Indien i over et årti. Han var kendt for sine fremragende tekniske færdigheder og lederegenskaber. Efter hans pensionering i 1995 blev Kemp-pokalen oprettet for at ære hans bidrag til indisk fodbold. Kemp-pokalen er en årlig fodboldturnering for kvinder i Indien.

Kemp Women har opnået betydelig succes på internationalt niveau. Holdet vandt SAFF Women's Championship i 2010 og 2014. De sluttede også som nummer to i AFC Women's Asian Cup i 2012. Kemp Women har kvalificeret sig til at deltage i FIFA Women's World Cup i 2023, som vil være deres første optræden i turneringen.

Holdet består af en blanding af erfarne og unge spillere. Nogle af de mest bemærkelsesværdige spillere på holdet er kaptajn Ashalata Devi, forsvarsspiller Anju Tamang og angriber Sangita Basfore. Kemp Women er et lovende hold med stort potentiale. De har mulighed for at opnå endnu større succes på internationalt niveau i de kommende år.