Results

Jamaica - Super League 03/15 23:29 - Mountain View v Browns Town L 0-2
Jamaica - Super League 02/22 23:30 - Central Kingston FC v Mountain View - View
Jamaica - Cup 02/04 20:00 - Mountain View v Olympic Gardens L 1-4

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 0 0 0
Goals against 2 2 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 1 0
**Fjellsynslaget**

Fjellsynslaget er et fotballag som holder til i den maleriske fjellbygda Fjellsyn. Laget ble grunnlagt i 1956 av en gruppe lidenskapelige lokale fotballspillere, og har siden vokst seg sterkere og mer respektert med årene.

Fjellsynslagets hjemmebane er det historiske Fjellsyn stadion, som ligger på høyden med utsikt over hele dalen. Stadionet har en flott gressmatte og en dedikert fanskare som alltid skaper en elektrisk atmosfære under kampene.

Laget består av en talentfull blanding av erfarne veteraner og lovende unge spillere. De er kjent for sin tøffhet, lagånd og evne til å spille kreativ og angripende fotball. Fjellsynslaget har vunnet flere lokale liga- og cupmesterskap, og representerer lokalsamfunnet med stolthet i regionale konkurranser.

Utenfor banen er Fjellsynslaget en viktig del av den lokale kulturen. De arrangerer årlige ungdomsturneringer, trener unge spillere og driver oppsøkende virksomhet i lokalsamfunnet for å fremme sportens positive verdier.

Enten du er en ivrig fotballfan eller bare leter etter en unikt norsk opplevelse, vil du garantert nyte en kamp på Fjellsyn stadion. Lagets lidenskap, talent og fellesskapssinn vil uten tvil gjøre det til et uforglemmelig øyeblikk.