BC Africa

Leagues Played
Elfenbenskysten - Champ.N1 3

Results

Elfenbenskysten - Champ.N1 02/13 16:00 - BC Africa v AZUR L 67-69
Elfenbenskysten - Champ.N1 02/07 18:00 - BC Africa v SOA L 46-66
Elfenbenskysten - Champ.N1 01/31 14:00 - BC Africa v Warriors L 45-60
BC Africa er et afrikansk basketballhold, der blev grundlagt i 2015. Holdet er baseret i Dakar, Senegal, og spiller i den afrikanske Basketball League (BAL).

BC Africa er et hold med stærke bånd til det afrikanske kontinent. Flere af holdets spillere er fra forskellige afrikanske lande, og holdet har som mål at fremme basketball i Afrika.

Holdet ledes af den erfarne træner, Cheikh Sarr. Sarr har mange års erfaring med at træne basketballhold på højt niveau, og han er kendt for sin evne til at få det bedste ud af sine spillere.

BC Africa er et hold med en hurtig og atletisk spillestil. Holdet spiller et aggressivt forsvar og har en stærk offensiv med mange forskellige angrebsmuligheder.

Holdet har opnået stor succes i de seneste år. I 2019 vandt BC Africa BAL-mesterskabet, og holdet har også vundet flere nationale mesterskaber i Senegal.

BC Africa er et af de mest lovende hold i afrikansk basketball. Holdet har en talentfuld trup og en erfaren træner, og de har potentiale til at opnå endnu større succes i fremtiden.