Andes Otavalo U23

Leagues Played
Ecuador - Utviklingsliga 1

Results

Ecuador - Utviklingsliga 12/13 16:00 - Andes Otavalo U23 v Cardigangs U23 - View
Ecuador - Utviklingsliga 12/12 17:00 - Bears U23 v Andes Otavalo U23 L 75-73
Ecuador - Utviklingsliga 12/12 00:00 - Andes Otavalo U23 v Ate Soldiers U23 - View
Andes Otavalo U23 er et talentfuldt basketballhold bestående af unge spillere under 23 år. Baseret i Otavalo, Ecuador, repræsenterer holdet byen i nationale og regionale konkurrencer.

Holdet blev etableret i 2018 med målet om at udvikle unge spillere og fremme basketballtalenter i regionen. Siden da har Andes Otavalo U23 opnået bemærkelsesværdige resultater, herunder at vinde regionale mesterskaber og placere sig højt i nationale turneringer.

Holdet ledes af en erfaren trænerstab, der fokuserer på at udvikle spillerens grundlæggende færdigheder, basketball-intelligens og holdånd. Træningen omfatter daglige træningssessioner, kampplanlægning og videostudier.

Andes Otavalo U23-spillere udviser enestående atletisme, teknisk ekspertise og en stærk vilje til at vinde. De er kendt for deres hurtige tempo, aggressivt forsvar og præcise skud.

Holdet har en stærk hjemmebanefordel i Coliseo Otavalo, hvor de drager fordel af fansenes støtte og en høj højde. De er også kendt for deres tætte bånd og familiære atmosfære uden for banen.

Andes Otavalo U23 er et spændende hold med et stort potentiale. De er fast besluttede på at fortsætte med at forbedre sig, konkurrere på højeste niveau og inspirere unge basketballspillere i Ecuador og videre.