Kohkwang FC U19

Leagues Played
Thailand - U19 Cup 1
Related Teams
Kohkwang FC

Results

Thailand - U19 Cup 10/15 09:00 - Kohkwang FC U19 v Chonburi U19 L 0-6
Kohkwang FC U19 er et ungt og talentfullt fotballag som består av spillere født i 2004 og 2005. Laget har base i Seoul, Sør-Korea, og spiller i U19-ligaen i K League.

Kohkwang FC U19 er kjent for sin hurtige og offensive spillestil. Laget har flere teknisk dyktige spillere som er gode til å kombinere og skape sjanser. De er også godt organisert defensivt og er vanskelige å bryte ned for motstanderne.

I sesongen 2023 har Kohkwang FC U19 imponert med flere sterke prestasjoner. De ligger for tiden på toppen av tabellen i U19-ligaen, og har også gått videre til kvartfinalen i KFA Youth Cup.

Noen av de mest lovende spillerne på Kohkwang FC U19 inkluderer spissen Choi Min-seo, midtbanespilleren Lee Sang-min og forsvarsspilleren Kim Jun-hyeok. Alle tre spillerne har representert Sør-Koreas ungdomslandslag, og de ventes å ha en lys fremtid i fotballen.

Trener for Kohkwang FC U19 er den tidligere profesjonelle fotballspilleren Park Sung-hwa. Park har lang erfaring med å utvikle unge spillere, og han er kjent for sine innovative treningsmetoder.

Kohkwang FC U19 er et spennende lag å følge med på. De har potensial til å bli en av de beste ungdomslagene i Sør-Korea, og de kan også gjøre det bra i internasjonale turneringer.