Afghanistan vs Netherlands 2nd ODI

Afghanistan mot Nederland 2. ODI

Afghanistan og Nederland møtes i den andre One Day International (ODI) på Hazratullah Zazai Cricket Stadium i Kabul, Afghanistan. Begge lag er ivrige etter å vinne denne kampen, som er en del av ICC Cricket World Cup Super League.

Afghanistan vant den første ODI med 66 løp, og de vil se etter å fortsette sin vinnende rekke i denne kampen. De har en sterk bowlinglinje ledet av Rashid Khan og Mohammad Nabi, og de vil også være avhengige av sine slagmenn, som Rahmat Shah og Mohammad Shahzad, for å gi dem et stort antall løp.

Nederland vil se etter å utjevne serien i denne kampen. De har en god battinglinje ledet av Max O'Dowd og Scott Edwards, og de vil også være avhengige av sin bowlinglinje, som inkluderer leg-spinneren Philippe Boissevain og pace-bowleren Paul van Meekeren, for å holde Afghanistan i tømme.

Kampen forventes å bli spennende, og begge lag vil være ivrige etter å vinne. Vinneren av denne kampen vil ta en 2-0 ledelse i serien, og de vil være i en sterk posisjon for å vinne serien.