BeNe League

**BeNe League: En håndboldturnering for eliten**

BeNe League er en håndboldturnering på højeste niveau for herrer og kvinder i Holland og Belgien. Turneringen blev grundlagt i 2022 og fungerer som erstatning for de nationale ligaer i begge lande.

BeNe League består af 10 hold i hver række, som spiller en dobbeltturnering. De to bedste hold i hver række kvalificerer sig til slutspillet, hvor de kæmper om mesterskabet.

Turneringen har til formål at hæve niveauet for håndbold i Holland og Belgien og at skabe en mere konkurrencedygtig liga for de bedste hold. BeNe League har allerede tiltrukket nogle af de største navne i europæisk håndbold, og turneringen forventes at blive en af de mest spændende og seværdige i regionen.

Holdene i BeNe League repræsenterer nogle af de bedste byer i Holland og Belgien, herunder Amsterdam, Antwerpen, Haag, Leuven og mange flere. Kampene spilles i en række arenaer rundt om i begge lande.

BeNe League er en fantastisk mulighed for at opleve håndbold på højeste niveau. Med højhastighedshandlinger, utrolige redninger og en elektrisk atmosfære er BeNe League et must-see for alle håndboldfans.